top of page

Content marketing

Wij zijn opgegroeid met social media. We begrijpen deze kanalen als geen ander. Wij, als ondernemers, hebben onze business snel kunnen laten groeien door kanalen zoals Instagram. We waren erbij toen het gebruik van social media nog minimaal was. Verzamelden volgers en zette deze volgers om in een online businessmodel. We hebben gezien wat werkt. En, misschien nog wel belangrijker, we hebben mogen ervaren wat niet werkt. We hebben geleerd van de zoektocht naar wat social media marketing is en zetten deze 13 jaar ervaring om in kennis en kunde die voor jouw onderneming van toepassing is. Alles is mogelijk, maar wij helpen je de juiste keuzes te maken in wat vooral niet te doen. Nee te zeggen. Zodat uiteindelijk de kernidentiteit beschermd is, groeit en de gestelde doelen behaald worden.

Voor velen is social media een ‘moetje’, iets wat iedereen doet maar wat er binnen de business er eigenlijk niet toe doet. Hier zijn we het bij ki marketing niet mee eens. Social Media wordt gebruikt als referentiekader, van potentiële en huidige werknemer tot potentiële en huidige klant of gast en andere relaties. De totaalervaring die men tegenkomt wanneer men oriënterend onderzoekt of op lange termijn communicatie tot zich laat komen, werkt onderscheidend en zorgt voor loyaliteit en een hogere compelling reason to buy, zeker wanneer er een hoge mate van interactie (co-creatie) plaatsvindt.
 

Omdat het een referentiekader is, is het van belang dat alle media-uitingen omnichannel kloppen en op elkaar afgestemd zijn. Daarom houden wij op verzoek ook websites up-to-date en worden nieuwe klanten of projecten op deze manier omnichannel clickable met een totale betere vindbaarheid als resultaat.
 

Soms wordt deze strategie versterkt door een Advertising campagne. Wij hebben, in-house, ervaren social media marketeers welke alle advertising, van begin tot eind, begeleiden en uitvoeren. Zo ervaar jij de voordelen van alle disciplines onder één dak en regel je alles met enkel één contactpersoon. Advertising kost geld en dus beginnen we met onderzoek, A-B testen, kleine budgetten en veel enthousiasme. Zo vinden we uit wat werkt en wat niet werkt. Advertising moet opleveren, of het nu in geld uit te drukken is of in bekendheid.

neem contact op

Bedankt voor de inzending!

Figs by Living the Green Life.jpg
Strategic Marketing

De kern en strategie gaan we eerst samen met jou goed doornemen.

Icecream  by Living the Green Life.jpg
Design & Branding

Design & Branding is de tweede stap van jouw marketing strategie.

bottom of page